Bite my bytes

What I learn by day I blog at night - A blog from Microsoft Consultant working from Ljubljana, Slovenia

  Home :: Contact :: Syndication  
  999 Posts :: 7691 Comments :: 235 Trackbacks

Search

Most popular posts
in last 30 days

Categories

My Projects

Archives

Stuff


Copyright © by David Vidmar
 
Contact me!
 
LinkedIn Profile
 
 
 

I had the weirdest WordPress installation so far the other day. I run 5+ WP installations on this particular machine running IIS with no trouble. (I hope owners of those blogs don’t read this so the don’t start complaining about problems I’m not aware of)

But when I tried to add one more it failed completely. Installation went smooth as always, but opening starting page resulted in redirect to other WP blogs on same installation. Totally random. But I just could get the new blog to show. WTF?!

I tried everything, googled for the problem but only solution that I found was not to install WP in the root of the domain – e.g. www.something.com but to it’s of folder – e.g. www.something.com/blog.

Anyone had something similar to report? And even found a solution?

Posted on Wednesday, December 06, 2006 11:36 PM | Filed under: Blogging |

Feedback

# re: Installing WordPress at root 12/7/2006 8:12 AM Hirkani
http://mu.wordpress.org/ ?



# re: Installing WordPress at root 12/7/2006 8:29 AM David
No, that's not what I want. I heard of MU, but I still like idependant installs. It just strange...

# re: Installing WordPress at root 12/8/2006 2:21 PM vasija
make a index.php with redirection on /folder - ezy;)

sample: http://rkob.leela.tv <- source



# re: Installing WordPress at root 12/8/2006 3:06 PM David
Done that, but that's a solution not an explanation what's going on.

Comments have been closed on this topic.